De Geschiedenis

Biddende Moeders is begonnen in Engeland in november 1995 en heeft zich zeer snel verspreid over de wereld, met contacten in meer dan 100 landen en heeft de goedkeuring, steun en zegen van christelijke leiders van alle religies.

Er zijn nu duizenden groepen over de hele wereld. Twee grootmoeders, Veronica en haar schoonzus Sandra voelden zich aangesproken door de Heer om te beginnen met biddende moeders en om op een bepaalde manier te bidden voor hun kinderen.

Ze voelden dat ze alle pijn en verdriet en zorgen die zij hadden voor hun kinderen bij Hem konden brengen en te vertrouwen op Zijn woorden 'Vraag en gij zult ontvangen'.

Door deze belofte begrepen zij dat God alleen wacht om de pijn weg te nemen, en om hen en hun kinderen te zegenen en te genezen als ze naar Hem toe komen in Vertrouwen.

In de loop van de jaren zijn er vele, vele wonderbaarlijke gebedsverhoringen geweest , er zijn kinderen van de drugs afgekomen, kinderen kwamen weer thuis na vele jaren van afwezigheid, vooruitgang en verbeteringen in de gezondheid van kinderen. Verbeteringen binnen relaties (in het gezin en op school).

De moeders zijn ook gezegend en hebben een grote vrede ervaren.

 

 

Ons Gebed

Heer Jezus, we komen bij U als moeders, die uw Zegen willen vragen voor onze kinderen en voor alle kinderen over de hele wereld.

We danken U voor onze kinderen, ze zijn een kostbaar geschenk aan ons. Help ons, Heer, dat we dat nooit vergeten, vooral als ze in moeilijkheden verkeren.

Heer, ze leven in een beangstigende wereld - een wereld die U vaak niet erkent - een wereld waarin ze vaak uitgelachen worden als ze toegeven dat ze in U geloven.

Help hen sterk te zijn, Heer. Laat ons er steeds van bewust zijn dat U altijd met ons bent en alle vreugde en pijn met ons deelt. Dat U met ons lacht als we blij zijn en met ons huilt als we verdrietig zijn.

Geef ons alle genade die we nodig hebben om Uw plannen voor ons leven te verwezenlijken en om aan de verplichtingen voor onze gezinnen te kunnen voldoen .U bent de Almachtige God. U kunt dingen veranderen.

Daarom keren we ons in geloof en liefde tot U wetend dat U onze gebeden zult beantwoorden. Heer geef dat wij er altijd aan zullen denken hoeveel U van ons en onze kinderen houdt en hoe U er bij ons op aandringt met al onze problemen bij U te komen.

Amen

FaLang translation system by Faboba
Joomla Template: by JoomlaShack
Our website is protected by DMC Firewall!